085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Schminken

Wat te verwachten?

Schminken op feestjes of gewoon zomaar? Niets is leuker om kinderen te zien stralen nadat ik de gezichtjes heb omgetoverd. Van prinses tot piraat, van vlinder tot draak of gewoon mooie eye-designs. Schminken is voor ieder kind een feest, maar het is natuurlijk ook leuk voor volwassenen!

De schminkopties zijn eindeloos. Zo kunnen we iedereen in een leuk thema schminken of gewoon voor een schminkfeestje. Maar je kunt ons bijvoorbeeld ook uitnodigen om je te laten schminken voor carnaval of Halloween.

Wij hebben allerlei kleuren schmink en we nemen ook huidglitters en steentjes mee om de grime af te maken. De producten die we gebruiken zijn professioneel, huidvriendelijk en veroorzaken geen allergische reacties. De schmink is eenvoudig te verwijderen met huidolie of met babydoekjes. Alle penselen en sponsjes worden voor en na iedere opdracht gereinigd.

Schminken is natuurlijk altijd leuk, maar we zijn niet alleen gespecialiseerd in kindergrime! We zijn ook gespecialiseerd in het werken met airbrush en het plaatsen van glittertatoeages. Dit doen wij op allerlei feestjes en evenementen. Zie hiervoor de andere pagina’s.  

Kosten

prijs op aanvraag.  Minimale afname is 1.5 uur

Heeft u vragen over het schminken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.