085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Schmink workshop linework

Wat te verwachten?

Workshop schminken 1 dagdeel

“Master your linework” lijkt een boeiende workshop te zijn die zich richt op het verfijnen van penseeltechnieken, vooral gericht op het creëren van mooie lijnen. Hier zijn enkele punten die je kunt verwachten:

1. **Penseeltechnieken verbeteren**: De focus ligt op het verfijnen van je vaardigheden met penselen, met speciale nadruk op het creëren van strakke en precieze lijnen. Dit is essentieel voor gedetailleerde ontwerpen en nauwkeurige afwerkingen.

2. **Drie verschillende hippe eye-designs**: Tijdens de workshop leer je drie verschillende trendy oogontwerpen te maken. Dit kan variëren van glamoureuze oogmake-up tot meer fantasierijke en creatieve ontwerpen.

 

Klinkt als een geweldige kans om je schminkvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en te genieten van een creatieve en leerzame ervaring!

Kosten

 

**Kosten en inclusies**: De workshop kost € 37,50 per persoon, inclusief het gebruik van alle benodigde materialen.

 

  • Indien u annuleert tot 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten € 10,-.
  • Bij annulering binnen 2 weken tot 48 uur voor aanvang van de dag zijn de annuleringskosten 50% van de vaste kosten. U kunt wel iemand anders in uw plaats mee laten doen.
  • Bij annulering binnen 48 uur voor de training bent u het volledige bedrag van de vaste kosten verschuldigd. U kunt wel iemand anders in uw plaats mee laten doen.

Heeft u vragen over de Linework workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op.