085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Paw patrol Rubble Mascotte

Wat te verwachten?

Breng een extra dosis plezier naar je evenement met de energieke mascotte Rubble van Paw Patrol! Feestje Creatief introduceert een onvergetelijke toevoeging aan jouw feest – Rubble! Met deze levendige mascotte wordt jouw feest een bruisend spektakel voor alle kinderen!

Rubble, bekend van de populaire tv-serie “Paw Patrol”, die dagelijks te zien is op Nickelodeon, staat altijd klaar om samen met zijn dappere pups en de 10-jarige Ryder de inwoners van Adventure Bay te helpen. Voor hen is geen klus te groot en geen pup te klein!

Laat de kinderogen stralen wanneer ze Rubble in levenden lijve ontmoeten op jouw evenement. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een buurtfeest, een bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid, Rubble staat klaar om jong en oud te betoveren met zijn aanstekelijke enthousiasme en vriendelijke karakter.

Maak jouw feest een onvergetelijke belevenis met de Rubble Meet & Greet van Feestje Creatief. Neem vandaag nog contact met ons op om Rubble te boeken en jouw evenement naar nieuwe hoogten te tillen!

Rubble komt met een begeleider, voor een duur van 30 minuten per keer.

we maken graag een passende offerte voor u

Heeft u vragen over de huur van een mascotte?

Neem vrijblijvend contact met ons op.