085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Paw patrol Marshall Mascotte

Wat te verwachten?

Maak je evenement compleet met de vrolijke mascotte Marshall van Paw Patrol! Feestje Creatief biedt een onvergetelijke toevoeging aan jouw feest – de enige echte Marshall! Met deze levendige mascotte wordt jouw feest een fantastische belevenis voor alle kinderen!

Marshall, bekend van de populaire tv-serie “Paw Patrol” die dagelijks te zien is op Nickelodeon, staat altijd paraat om samen met zijn moedige pups en de 10-jarige Ryder de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is geen klus te groot en geen pup te klein!

Laat de ogen van de kinderen stralen wanneer ze Marshall in levenden lijve ontmoeten op jouw evenement. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een buurtfeest, een bedrijfsevenement of een ander speciaal moment, Marshall staat klaar om de harten van jong en oud te veroveren met zijn aanstekelijke enthousiasme en vriendelijke karakter.

Maak van jouw feest een avontuurlijke belevenis met de Marshall Meet & Greet van Feestje Creatief. Neem vandaag nog contact met ons op om Marshall te boeken en jouw evenement naar een hoger niveau te tillen!

 

Marshall komt met een begeleider, voor een duur van 30 minuten per keer.

we maken graag een passende offerte voor u

Heeft u vragen over de huur van een mascotte?

Neem vrijblijvend contact met ons op.