085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Ballondecoraties

Wat te verwachten?

Op zoek naar een leuk en apart kado? Een ballonfiguur is leuk om te krijgen en leuk om te geven.

Feestjecreatief maakt leuke en unieke ballonfiguren waarbij heel veel mogelijk is: tekenfilmfiguren, karikaturen van mensen, bloemen, voertuigen en meer.

Van superman tot een bruidspaar: we maken het graag mogelijk.
ook geld, kadobonnen, etc. verwerken we in de ballonnen of toevoegen aan de figuren.

Vraag naar de mogelijkheden!

Ballonpilaar

een ballonpilaar met een mooie grote topballon bovenop geeft direct sfeer en een luxe entree (bij de deur). Ook voor decoratie in een feestzaal zijn ballonpilaren een snelle en doeltreffende manier van versieren. Er zijn diverse modellen ballonpilaren in vele kleurencombinaties leverbaar.

Ballonslinger

Ballonslingers zijn ideaal om een ruimte of gevel snel een feestelijk gevoel te geven.
Ballonslingers kunnen aan een gevel worden gemonteerd, aan het plafond of rond een pilaar worden gedraaid. Creëer een feestelijk aanzicht met deze ballonguirlande.

Ballonnenboog

Een ballonnenboog is een ideale toevoeging op elke feestelijke gelegenheid: van winkelopening tot huwelijk. Kindercrea  levert ballonbogen in diverse maten: van een enkele deur tot een autohek en in bijna elke gewenste kleurencombinatie.

Tafel of grond decoratie
Voor in huis of op tafel maken we ook kleinere ballon decoraties deze kunnen ook in combinatie met een Helium ballon, deze decoraties worden met de hand door ons gemaakt en geheel in de kleuren en met de ballonnen die u wilt of uit gekozen heeft in onze winkel, of u laat het geheel aan ons over.

klik hier om naar de decoraties te gaan

Heeft u vragen over de ballondecoraties?

Neem vrijblijvend contact met ons op.