085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Cursus regenboog schmink

Wat te verwachten?

Workshop  1 dagdeel

De workshop splitcake schminken bij Feestje Creatief klinkt als een fantastische gelegenheid om je vaardigheden op het gebied van schminken te verbeteren en te verfijnen. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

1. **One Stroke schminktechnieken**: Tijdens de workshop leer je verschillende One Stroke schminktechnieken. Dit zijn technieken waarbij je met één penseelstreek meerdere kleuren aanbrengt, waardoor kleurrijke en dynamische schminkontwerpen ontstaan.

2. **Gebruik van splitcake schmink**: Een splitcake is een doosje gevuld met verschillende schminkkleuren naast elkaar, wat vaak wordt aangeduid als een Rainbowcake vanwege de veelkleurige uitstraling. Je leert hoe je deze splitcakes effectief kunt gebruiken om levendige en mooie ontwerpen te creëren.

3. **Basistechnieken en materialenkennis**: De focus ligt op het leren kennen van de materialen die worden gebruikt bij het schminken met splitcakes, evenals het aanleren van de juiste basistechnieken. Door het begrijpen en beheersen van deze technieken en materialen kun je het beste uit je schminkcreaties halen.

4. **Toegankelijk voor iedereen**: De workshop is ontworpen om toegankelijk te zijn voor alle niveaus, na een basis cursus kun je hieraan mee doen , maar ook gevorderde schminkers. Met de juiste begeleiding en instructie kan iedereen leren schminken met splitcakes en prachtige resultaten behalen.

Kortom, de workshop biedt een geweldige kans om je schminkvaardigheden uit te breiden en nieuwe technieken te leren in een leuke en ondersteunende omgeving.

Kosten

 

 **Kosten**: De kosten voor de volledige cursus bedragen €45 per persoon. Dit is inclusief het gebruik van materialen die tijdens de cursus worden verstrekt, evenals koffie/thee en een lekkernij om van te genieten tijdens de les.

 

  • Indien u annuleert tot 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten € 10,-.
  • Bij annulering binnen 2 weken tot 48 uur voor aanvang van de dag zijn de annuleringskosten 50% van de vaste kosten. U kunt wel iemand anders in uw plaats mee laten doen.
  • Bij annulering binnen 48 uur voor de training bent u het volledige bedrag van de vaste kosten verschuldigd. U kunt wel iemand anders in uw plaats mee laten doen.

Heeft u vragen over de regenboog schmink workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op.