085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Schmink workshop basis

Wat te verwachten?

Workshop schminken 1 dagdeel

Dat klinkt als een leuke en leerzame ervaring! Hier is een idee van wat je kunt verwachten tijdens de schminkworkshops van Feestje Creatief:

1. **Korte uitleg schminkmateriaal**: Je leert over de verschillende soorten schminkmaterialen die worden gebruikt, zoals de verschillende soorten schmink, penselen, en sponsjes.

2. **Basis spons- en penseeltechnieken**: Je leert hoe je met een sponsje en penseel verschillende effecten kunt creëren. Dit omvat technieken zoals het maken van sierlijke lijnen, tijgerstrepen en bloemen. Dit zijn essentiële vaardigheden voor het maken van verschillende ontwerpen.

3. **Een ontwerp schminken**: Tijdens de workshop of cursus krijg je de kans om een specifiek ontwerp te leren schminken. Dit kan bijvoorbeeld een dier, een bloem, een fantasiefiguur of zelfs een personage zijn, afhankelijk van de focus van de workshop.

Al met al belooft het een leuke en interactieve ervaring te zijn, of het nu voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, recreatieparken, basisscholen of gewoon met vrienden en vriendinnen thuis is!

Kosten

 

U kunt deze 2,5 uur durende schmink workshop jezelf schminken in de ochtend, middag of avond volgen.. De prijs van deze workshop jezelf schminken is € 49,95 per persoon. Dit is incl. gebruik van de materialen & koffie/thee.

Heeft u vragen over de schmink workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op.