085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Schmink cursus kinderschmink

Wat te verwachten?

Workshop schminken 1 dagdeel

De schminkcursus voor beginners bij Feestje Creatief lijkt een uitstekende gelegenheid te zijn om je schminkvaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. Hier is een samenvatting van wat je kunt verwachten:

– **Duur en frequentie**: De cursus bestaat uit 4 lessen van elk 2 uur, van 19.30 uur tot 21.30 uur. Dit biedt voldoende tijd om verschillende technieken te leren en te oefenen. (of 1 hele zaterdag)

– **Programma**:
1. **Les 1**: Introductie van materialen, basis spons- en penseeltechnieken, waaronder druppels, sierlijke lijnen en krullen, tijgerstrepen en bloemen. Tijdens deze les oefen je ook het schminken van een prinses.
2. **Les 2**: Focus op het schminken van vlinders en bloemen, inclusief uitleg en gebruik van een speciaal floral penseel.
3. **Les 3**: Leer het schminken van Spiderman en een dinosaurus, met gebruik van sjablonen om de vormen te vereenvoudigen.4. **Les 4**: Verken het gebruik van splitcakes en het schminken van een tijger, met uitleg en gebruik van een tijgerpenseel.

Al met al lijkt het een uitgebreide cursus te zijn die een breed scala aan schminktechnieken behandelt, van de basis tot meer geavanceerde ontwerpen. Het is een geweldige kans om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en te genieten van een leuke en leerzame ervaring!

Kosten

 

 **Kosten**: De kosten voor de volledige cursus bedragen €150 per persoon. Dit is inclusief het gebruik van materialen die tijdens de cursus worden verstrekt, evenals koffie/thee en een lekkernij om van te genieten tijdens de les.

 

  • Indien u annuleert tot 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten € 10,-.
  • Bij annulering binnen 2 weken tot 48 uur voor aanvang van de dag zijn de annuleringskosten 50% van de vaste kosten. U kunt wel iemand anders in uw plaats mee laten doen.
  • Bij annulering binnen 48 uur voor de training bent u het volledige bedrag van de vaste kosten verschuldigd. U kunt wel iemand anders in uw plaats mee laten doen.

Heeft u vragen over de Linework workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op.