085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Kerstelven

Wat te verwachten?

Betover jouw kerstevenement dit jaar met de betoverende aanwezigheid van onze sprankelende Kerstelfen! Elk van onze elven, waaronder de Ballonelf, Glitterelf, Schminkelf, Gastelf, en de spectaculaire Kerstelf op stelten, is de ideale toevoeging aan al jouw feestelijke gelegenheden.

De Glitterelf, Schminkelf en Ballonelf toveren een stralende glimlach op de gezichtjes van de kleintjes. Ze creëren prachtige kunstwerkjes in een betoverend kerstthema, waarbij elk kindje in de schittering van de feestvreugde wordt betrokken.

De Kerstelf op stelten is een ware blikvanger met zijn excentrieke hoge kapsel dat schittert als een kerstboom vol lichtjes, en zijn lange rode broek die hem een magisch en feestelijk voorkomen geeft. Maar zijn charme gaat verder dan alleen visuele aantrekkingskracht!

In de geest van het seizoen verspreidt onze Kerstelf op stelten niet alleen feestelijke vibes, maar deelt hij ook cadeautjes uit aan de gasten. Stel je de vreugde voor bij de kinderen wanneer ze ontdekken dat deze vriendelijke elf hen verrassingen brengt.

Of je nu een bedrijfsfeest, kerstmarkt of privéfeest organiseert, onze Kerstelf op stelten is de perfecte keuze voor entertainment dat de magie van kerst tot leven brengt. Laat dit jaar jouw kerstviering schitteren met de onvergetelijke aanwezigheid van onze betoverende Kerstelfen!

we maken graag voor u een passende offerte

met een minimale afname van 1,5 uur

Heeft u vragen over de elfjes?

Neem vrijblijvend contact met ons op.