085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Halloween Schmink/wond workshop 

Wat te verwachten?

De Halloween schmink/wond dagcursus bij Feestje Creatief klinkt als een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van Halloween en griezelige make-up. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens deze cursus:

1. **Griezelige ontwerpen met realistische wonden**: Tijdens de cursus leer je hoe je angstaanjagende ontwerpen kunt maken met realistische wonden. Dit omvat technieken om een ​​griezelige en macabere uitstraling te creëren die perfect is voor Halloween, spooktochten, en andere gelegenheden waarbij een eng uiterlijk gewenst is.

2. **Gebruik van professionele producten**: De cursus maakt gebruik van producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merken. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor professionele make-upartiesten en staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid.

3. **Diverse producten en technieken**: Tijdens de cursus leer je werken met een breed scala aan producten, waaronder schmink (Water Make-up), Derma Wax, verschillende soorten bloedpasta’s en -films, glitters, en poeders. Je leert ook hoe je deze producten op de juiste manier kunt gebruiken om verschillende effecten te bereiken, zoals wonden, bloedspatten, en vuil.

4. **Toepassingen voor verschillende gelegenheden**: Hoewel de cursus perfect is voor Halloween, is de opgedane kennis en ervaring ook geschikt voor andere evenementen, zoals spooktochten, carnaval, of gewoon voor de lol.

Kortom, de Halloween schmink/wond dagcursus belooft een spannende en leerzame ervaring te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van angstaanjagende make-up looks.

 

Kosten

 

**Kosten en inclusies**: De workshop kost € 110 per persoon, inclusief het gebruik van alle benodigde materialen.

 

  • Indien u annuleert tot 2 weken voor aanvang van de training zijn de annuleringskosten € 10,-.
  • Bij annulering binnen 2 weken tot 48 uur voor aanvang van de dag zijn de annuleringskosten 50% van de vaste kosten. U kunt wel iemand anders in uw plaats mee laten doen.
  • Bij annulering binnen 48 uur voor de training bent u het volledige bedrag van de vaste kosten verschuldigd. U kunt wel iemand anders in uw plaats mee laten doen.

Heeft u vragen over de Halloween workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op.