085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Gastheer en/of gastvrouw

Wat te verwachten?

Bent u op zoek naar een memorabele ontvangst voor uw feest of evenement? Of u nu de voorkeur geeft aan onze gracieuze gastheer en gastvrouw op stelten of een meer traditionele gastheer en vrouw, wij hebben beide opties beschikbaar om uw gasten op een speciale manier te begroeten.te boeken als duo maar ook afzonderlijk.

Onze stelten gastheer en gastvrouw staan paraat om uw gasten in stijl te verwelkomen. Gekleed in elegante zwarte lange broeken, schitterende zwart en gouden jasjes, en opvallende hoge gouden hoeden, belichamen ze klasse en gastvrijheid. Of het nu een chique gala, een bedrijfsevenement of een bruisend festival betreft, dit duo op stelten voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid. Ze heten uw gasten welkom met open armen en zorgen voor een onvergetelijke eerste indruk.

Maar dat is nog niet alles! Deze charismatische duo’s gaan verder dan alleen begroeten. Ze kunnen uw programma aankondigen, uw evenement promoten en zelfs flyers uitdelen om ervoor te zorgen dat uw boodschap gehoord wordt. Ze zijn niet alleen gastheren en gastvrouwen, maar ook ware entertainers die een sprankelende sfeer creëren.

Als u liever kiest voor een meer traditionele benadering, hebben we ook gewone gastheren en gastvrouwen beschikbaar. Onze ervaren en vriendelijke gastheer en vrouw zorgen voor een warm welkom, maken persoonlijk contact met uw gasten en dragen bij aan een aangename sfeer op uw evenement.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om het duo van uw keuze te boeken en een onvergetelijke ervaring te creëren die uw gasten nog lang zullen koesteren.

we maken graag een passende offerte voor u

met een minimale afname van 1,5 uur

Heeft u vragen over de gastheer/vrouw?

Neem vrijblijvend contact met ons op.