085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Creatieve workshops 

Wat te verwachten?

Wat geweldig dat je op zoek bent naar creatieve workshops voor verschillende gelegenheden! Bij Feestje Creatief lijken er talloze mogelijkheden te zijn om samen met anderen een leuke en ontspannende tijd te hebben. Hier is een samenvatting van wat je kunt verwachten:

1. **Verscheidenheid aan workshops**: Feestje Creatief biedt een breed scala aan workshops, van zeep maken tot kaarsen dippen, mozaïeken, macramé en schilderen. Dit zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is en dat mensen kunnen deelnemen aan activiteiten die ze het leukst vinden.

2. **Geschikt voor diverse groepen**: Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een avondje uit met vrienden, een meidenbijeenkomst of een verenigingsactiviteit, de workshops zijn geschikt voor allerlei soorten groepen en leeftijden. Dit maakt het gemakkelijk om een activiteit te vinden die past bij de interesses en behoeften van de deelnemers.

3. **Maatwerk en flexibiliteit**: Naast de vaste workshops biedt Feestje Creatief ook de mogelijkheid voor workshops op maat, aangepast aan specifieke wensen en gelegenheden. Dit zorgt ervoor dat de ervaring persoonlijk en uniek is voor elke groep.

4. **Passie voor creativiteit**: Feestje Creatief deelt graag haar passie voor creativiteit met anderen. Het feit dat ze het gelukkigst zijn wanneer ze creatief bezig zijn, belooft een inspirerende en plezierige ervaring voor alle deelnemers.

Kortom, het lijkt erop dat Feestje Creatief de perfecte plek is om samen met anderen te genieten van een leuke en creatieve workshopervaring!

Kosten

 

U kunt deze workshop in de ochtend, middag of avond volgen.. De prijs van deze creatieve workshop is al mogelijk vanaf is € 15,00 per persoon. Dit is incl. gebruik van de materialen.

Heeft u vragen over de creatieve workshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op.