085-8772559/ 0619949057 info@Feestjecreatief.nl

Bollie de ballonnenbeer

Wat te verwachten?

Maak kennis met Bollie de Ballonnenbeer: de meest kleurrijke en verrassende toevoeging aan jouw feest of evenement! Bollie is een unieke creatie, volledig vervaardigd uit prachtige ballonnen. Met zijn vrolijke uitstraling en levendige persoonlijkheid is hij de perfecte entertainer om jouw speciale gelegenheid nog specialer te maken.

Bollie is niet zomaar een ballonnenfiguur; hij is een bewegende en muzikale sensatie. Hij kan vrolijk rondlopen op jouw feestlocatie, omringd door opgewekte deuntjes die zorgen voor een feestelijke sfeer. De kinderen zullen dol zijn op zijn aanwezigheid, en volwassenen kunnen ook niet anders dan glimlachen als ze Bollie tegenkomen.

Het beste van alles is dat Bollie de Ballonnenbeer volledig aanpasbaar is. Je kunt hem bestellen in jouw favoriete kleuren, zodat hij perfect past bij het thema of de stijl van jouw evenement. Of je nu kiest voor blauw, rood, of zelfs pastel, Bollie kan worden gemaakt om aan al jouw wensen te voldoen.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke en leuke toevoeging aan jouw feest of evenement, zoek dan niet verder en boek Bollie de Ballonnenbeer.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bollie jouw speciale dag nog leuker kan maken!

 

Bollie als ballondecoratie?

Ontdek de veelzijdigheid van onze knuffelbeer – de perfecte toevoeging aan elk evenement! Of het nu gaat om een betoverende entertainmentact of sfeervolle ballondecoratie, onze knuffelbeer staat altijd garant voor een glimlach. Wij bieden de mogelijkheid om de benen te verwijderen, zodat u hem overal kunt neerzetten als eyecatcher. Liever alleen het hoofd? Geen probleem! Hang meerdere hoofden bijvoorbeeld op in een winkelcentrum voor een uniek thema beren feest. De keuze is aan u – wij maken het mogelijk! Ontdek de eindeloze creatieve opties met onze lieve knuffelbeer.

we maken graag een passende offerte voor u

met een minimale afname van 1,5 uur

Heeft u vragen over de gastheer/vrouw?

Neem vrijblijvend contact met ons op.